Kendi tokenini çıkaran WTBDC kripto borsasını 2024’te açacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye merkezli bir ‘iş konseyi’ olarak faaliyet gösteren Dünya Ticaret İş Geliştirme Konseyi (WTBDC) dünyanın dört bir yanında faaliyetleri ile ticaretin ülkelerarası entegrasyonunu sağlamayı hedefleyen bir yapı. Gerek Türkiye’den yurtdışına ve gerekse yurtdışından Türkiye’ye ticaret ve yatırım hamlelerinin belirlenmesi ve yönetilmesini hedeflediklerini söyleyen WTBDC Başkanı ve Birleşmiş Milletler Danışmanı Ümit Kaya, “Türk özel sektörünün dış ticaret, uluslararası yatırımlar, hizmetler, müteahhitlik, danışmanlık, dijital dönüşüm ve lojistik başta olmak üzere, dış ekonomik ilişkilerini yürütme yurt içi ve yurt dışında yatırım imkânlarını araştırma, Türkiye’nin ihracatını artırmaya katkı sağlama ve benzeri iş geliştirme çalışmalarını koordine etmekle görevlendirilmiş kurumuz” dedi.

“İhracatçılar için portal oluşturuyoruz”

Web 3.0 ve yeni duyurdukları token projeleriyle ilgili konuşan Ümit Kaya,“Şirketlere danışmanlık veriyoruz ve birlikte lobiler oluşturarak iş birlikleri de kuruyoruz. Dijital bankacılık ile ilgili Londra’dan ön onaylarımız alındı, lisanslamalarımızın tamamlanmasını bekliyoruz. Limitlerimiz tanımlandığında tamamen blockchain tabanlı dijital bankacılık sistemine WTPPAY ödeme sistemleri ile birlikte entegre edeceğiz. WTBDC exporter ile web 3.0 tabanlı dünyanın ilk ve tek uluslararası ihracat ithalat portalı oluşturuyoruz” diye konuştu.

Oluşturulan portalın tamamen ödeme sistemlerine entegre edeceklerini söyleyen Kaya, “Tokenimiz mevcut sistemden çok farklı WTP pay ile birlikte yürüyecek. Tokenimin adı WTP olacak. Bu tokenimizi teminatlandırılmış bir değer sistemine entegre ettik. Kendi borsamızı 2024’ün ikinci çeyreği gibi kurmayı planlıyoruz. Listelemesini kendi borsamızda yapacağız” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kendi tokenini çıkaran WTBDC kripto borsasını 2024’te açacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Birmalumat.com - Haber ve Teknoloji Dünyasının İncisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin