Avrupa’nın En Büyük Kripto Etkinliklerinden Olan Kripto Fest 2023, ICRYPEX Sponsorluğunda İstanbul’da Düzenlendi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin başkan kripto para borsalarından ICRYPEX, Avrupa’nın en büyük kripto etkinliklerinden biri olan Kripto Fest 2023’e ana sponsor olarak konut sahipliği yaptı. Aktiflik, 25 Kasım günü İstanbul’un tanınan aktiflik alanlarından biri olan UNIQ Hall’da düzenlendi.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen dev kripto ve iktisat aktifliğine 2000’den fazla kişi katıldı. Kripto Fest 2023, ayrıyeten birçok ünlü ismi de ağırladı.

Ünlü ekonomistler, gazeteciler, kripto uzmanları ve teknoloji yöneticileri Kripto Fest 2023’teydi

UNIQ Hall’da gerçekleştirilen aktifliğe, ekonomistlerden gazetecilere, teknoloji yöneticilerinden kripto uzmanlarına kadar birçok alanda ünlü isim katıldı. Hasret Gürses, Emin Çapa, Atilla Yeşilada, Uğur Gürses, Fatih Altaylı, Ali Perşembe, Prof. Dr. Cem Say, Murat Muratoğlu, Selçuk Geçer ve Gökalp İçer üzere kıymetli isimler, iştirakçilere global ve mahallî iktisada ait sunumlar yaptı.

ICRYPEX İdare Konseyi Lideri Gökalp İçer, aktiflikle ilgili “Kripto Fest 2023’e katılan ziyaretçiler, alanında uzman birçok isimle bir ortaya gelme fırsatını buldu. Bunun da bizim finans okuryazarlığını tabana yayma ve yatırımcıların bilgilenmesini sağlama vizyonumuzun hayata geçmiş hâli olduğunu söyleyebilirim.” İfadelerini kullandı.

Etkinliğe katılan yüzlerce kişi, tecrübe alanlarını ziyaret ederken finansal okuryazarlık, piyasaların durumu ve Türkiye iktisadı üzere mevzularda uzmanların iştirakiyle değerli bilgilere erişme imkânı yakaladı.

 

Kaynak; https://www.webtekno.com/icrypex-kripto-fest-2023-h138996.html

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Avrupa’nın En Büyük Kripto Etkinliklerinden Olan Kripto Fest 2023, ICRYPEX Sponsorluğunda İstanbul’da Düzenlendi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Birmalumat.com - Haber ve Teknoloji Dünyasının İncisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin