ICRYPEX, Avrupa’nın En Büyük Kripto Para Aktifliğini 25 Kasım’da Türkiye’de Düzenleyecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin önde gelen yerli kripto para borsalarından ICRYPEX, önümüzdeki günlerde büyük bir aktifliğe imza atacak. Avrupa’nın en büyük kripto para şenliği olan ‘Kripto Fest’in 2023 yılı için ana sponsoru olan şirket, 25 Kasım’da bu aktifliği gerçekleştirecek. Kripto Fest 2023, İstanbul’un en büyük aktiflik salonlarından biri olan UNİQ Hall’de gerçekleştirilecek.

ICRYPEX’in konut sahipliği yapacağı Kripto Fest 2023 aktiflikleri, Özlem Gürses‘in moderatörlüğünde gerçekleştirilecek. Emin Çapa’nın açılış konuşması yapacağı etkinliklerde ICRYPEX İdare Şurası Lideri Gökalp İçer, Fatih Altaylı, Atilla Yeşilada, Uğur Gürses, Ali Perşembe, Murat Muratoğlu ve Prof. Dr. Cem Say üzere isimler, gündeme ait değerlendirmeler yapacaklar. Aktiflik iştirakçileri, makro ve ekonomik gelişmelerle ilgili bilgi sahibi olmalarını sağlayacak etkinliklerle de karşılaşacaklar.

Kripto Fest 2023’e iştirak ücretsiz!

Kripto Fest 2023, ücretsiz olarak dileyen herkesin iştirak gösterebileceği bir aktiflik olacak. Kullanıcıların bu aktifliğe katılmaları için yapmaları gereken tek şey, ICRYPEX kullanıcısı olmak. Borsaya üye olanlar, yine ICRYPEX uygulaması üzerinden fiyatsız olarak alabilecekleri giriş bileti ile Kripto Fest 2023’e katılabilecekler. Şunu da söyleyelim; aktifliğe katıldıktan sonra kârlı çıkabilirsiniz. Çünkü aktifliğe sponsor olan şirketler, iştirakçilere kimi sürprizler hazırladılar.

Kripto para yatırımcılarına bilgi dopingi yapılmasını sağlayacak etkinlikler, büyük bir konser ile sona erecek. Kripto Fest 2023 iştirakçileri, saat 21.00’de Klein Phönix Maslak’ta gerçekleştirilecek James Hype konseri için fiyatsız bilet alma fırsatı yakalayacaklar. ICRYPEX, 20 şahsa ücretsiz bilet verecek. Biletlerin tamamının 2 kişilik olduğunu belirtelim.

Kripto Fest 2023 ile ilgili ayrıntılı bilgi için buradaki ilişkiyi kullanabilirsiniz.

Kaynak; https://www.webtekno.com/kripto-fest-2023-icrypex-gerceklestirecek-h138749.html

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ICRYPEX, Avrupa’nın En Büyük Kripto Para Aktifliğini 25 Kasım’da Türkiye’de Düzenleyecek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Birmalumat.com - Haber ve Teknoloji Dünyasının İncisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin