2025 Toyota Camry Tanıtıldı: Hem Lüks, Hem Güzel Hem Güçlü Sedan!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Japon araba devi Toyota, ülkemizde de satışa sunduğu lüks sedan modeli Camry‘yi yeniledi. Gerçekleştirdiği bir aktiflikte dokuzuncu jenerasyon Camry’yi tanıtan Toyota, 2025 model olarak lanse ettiği arabasını önümüzdeki aylar prestijiyle tüketicilerle buluşturacak.

2025 model Toyota Camry, geçmişte olduğu üzere yeniden çok güzel. Bu bağlamda; aracın iri ızgarası, LED yapılı gündüz farları ile epeyce etkileyici görünüyor. Donanıma bağlı olarak düz yahut bal peteği tampon dizaynlarıyla sportif bir hava kazanan araba, göreni birkaç sefer baktıracak cinsten.

Karşınızda yeni Toyota Camry

Aracın ön kısmındaki sert görünüm, art kısımda da karşımıza çıkıyor. Ayrıyeten çıkıntılı art aydınlatmalar, gece karanlığında enfes görünecek üzere duruyor.

Toyota Camry’nin iç dizaynına baktığımızda ise ferah bir kabin ile karşılaşıyoruz. Baz modelde 7 inç tam dijital gösterge ekranı ile 8 inç bilgi cümbüş ekranının bulunacağı araba, ekran boyutunu üst donanım düzeylerinde 12,3 inç düzeyine çıkarıyor. Dirsek dayama, elektronik park freni ve bardaklık üzere ayrıntıların bulunduğu orta konsolda eleştirebileceğimiz tek şey, muhtemelen vites topuzu. Dokuzuncu jenerasyon Camry’de Toyota’nın eski vites topuzu kullanılıyor.

Toyota, sürüş güvenliği konusunda da hünerlerini sergilemiş durumda. Araçta Toyota Safety Sense 3.0 teknoloji paketi bulunuyor. Bu paket, araç ve yaya algılayan kaza öncesi ihtar sistemini, uyarlanabilir sürat sabitleme sistemini, yol işareti takipçisini, şeritte kalma yardımcısını, kör nokta ikaz sistemini ve şerit değiştirme yardımcısını kapsıyor. 

2025 model Toyota Camry, 2.5 litrelik dört silindirli bir motordan güç alacak. Hibrit yapıdaki bu motor, önden çekişli versiyonda 2, dört tekerden çekişli versiyonda ise 3 elektrik motoruna mesken sahipliği yapacak. Toyota tarafından yapılan açıklamaya nazaran önden çekişli versiyon 225, dört tekerden çekişli versiyon ise 232 beygir gücü üretecek. Her iki versiyonda da eCVT isimli tam otomatik şanzıman bulunacak.

LE, SE, XLE ve XSE şeklinde 4 donanım seçeneği ile satılacak Toyota Camry’nin fiyatına ait bir açıklama yapılmadı. Merak edenler için 2023 model Toyota Camry fiyatının 3.778.500 TL olduğunu belirtelim.

Kaynak; https://www.webtekno.com/2025-toyota-camry-tanitildi-h138611.html

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2025 Toyota Camry Tanıtıldı: Hem Lüks, Hem Güzel Hem Güçlü Sedan!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Birmalumat.com - Haber ve Teknoloji Dünyasının İncisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin