2023 Sonbahar Aylarının En Popüler Manikür Trendleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sonbahara tam olarak girmesek de çoğumuz sonbahar ojelerini çıkarmaya başladı. Yaza özgü parlak turuncu tonlar yerini koyu, kırmızı ve biraz daha karamsar tonlara bıraktı. 2023’ün son çeyreğine girerken dört gözle beklediğimiz daha birçok tırnak trendi var. Modası hiç geçmeyen görünümlerden güncel manikürlere kadar 2023 sonbahar manikür trendleri birçok stili kapsıyor. İçinizdeki rahat sonbahar kızını ortaya çıkarmak için mat metallerden sıcak çikolata tırnaklara kadar birbirinden güzel trendler bizleri bekliyor! Şimdi daha fazla vakit kaybetmeden sonbaharın en popüler manikür trendleri nelermiş bir bakalım👇

1. Mat metalikler

Sonbaharın en popüler tırnak trendleri

Metalik renkler geri dönüyor! En sevdiğiniz metaller (gümüş, altın veya rose gold) ile birlikte matlaştırıcı top coatlar bu sonbahar bir araya geliyor. İki kat metalik oje sürün ve kurumaya bırakın. Sonra üstüne mat bir top coat uygulayın ve muhteşem ojelerinize hayranlıkla bakın!

2. Sıcak çikolatalar

Sonbaharın en popüler tırnak trendleri

Çikolata kahvesi, özellikle mat bir top coat ile eşleştirildiğinde sonbaharı en güzel yansıtan renk haline geliyor. Soğuk aylarda toprak tonları her zaman popülerdir ama bu yıl her yerde sıcak çikolata tırnakları göreceğimize hiç şüphe yok. Çikolata kahvesi hem tüm cilt tonlarında hem de farklı tırnak boylarında harika duran bir renk. Size sıcak çikolatayı hatırlatan bir kahverengi alın ve yine mat top coat ile birleştirin. İşte bu kadar!

3. Yarı parlak yarı mat french

Sonbaharın en popüler tırnak trendleri

Yarı parlak yarı mat french trendi ile sonbaharı tırnaklarınıza taşıyın. Bu görünüm için en sevdiğiniz koyu ojeden iki kat uygulayın ve kurumaya bırakın. Ardından mat bir top coat ekleyin ve yine kurumasını bekleyin. Son olarak ilk başta sürdüğünüz ojeyi french şekilde tırnak uçlarınızdan geçin.

4. Klasik french

Sonbaharın en popüler tırnak trendleri

Taze bir french kadar şık bir görüntü daha yok gerçekten. Hem her tırnak boyunda harika görünüyor, hem de istediğiniz renkleri kullanarak kendi stilinize uydurabilirsiniz. Daha kalın uçlu bir 90’lar havası veya dar uçlu daha modern bir görünüm seçebilirsiniz.

5. Gunmetal grisi

Sonbaharın en popüler tırnak trendleri

Sonbahara gri renk ayrı bir yakışıyor açıkçası. Bu sefer gunmetal de denilen çok yönlü, keskin ve koyu grileri tercih edebilirsiniz.

6. Çok katmanlar

Sonbahar geldiyse hem giysiler hem de tırnaklarda katman zamanı! Düz bir rengin üzerine şeffaf bir oje sürebilir ya da renkleri birbirine karıştırabilirsiniz.

7. Chrome

Sonbaharın en popüler manikür trendleri arasında chrome ojeler bulunuyor. Hailey Bieber’ın ışıltılı tırnaklarında sonra chrome ojeler moda oldu. Düz bir rengin üstüne istediğiniz renkte chrome bir oje ya da toz geçebilir ve bu sonbaharın havasını yakalayabilirsiniz.

8. Zümrüt yeşili

Bu sonbaharda yapraklar sarıya, tırnaklar yeşile dönüyor. Koyu kahverengi, koyu kırmızı ve klasik siyah, sonbahar için her zaman sevilen tonlar, ancak bu sezon sahneye zümrüt yeşilleri çıkıyor!

9. Gotik glam

Wednesday Addams hepimizin içindeki gotik aşkını ortaya çıkardı! Bu sezon saçınızı siyaha boyamadan önce tırnaklarınızı parlak koyu tonlarla süsleyebilirsiniz.

10. Klasik kırmızılar

Kırmızılar her sonbaharda geri dönüyor çünkü bu renkler yazdan sonbahara harika bir geçişi temsil ediyor. Kırmızılar oldukça klasik renkler, her tene yakışacak bir ton bulmak mümkün.

İlginizi çekebilir👇

Kınadan Kalıcı Ojeye: Tırnak Bakımının Binlerce Yıllık Tarihi

Uzmanlara Sorduk! Jel Manikür Yaptırmak Tırnaklarınıza Zarar Verir Mi?

Toplanın Açıklıyoruz! Tırnaklarınızı Daha Güçlü Ve Hızlı Uzatmanın 6 Yolu

Daha Güçlü ve Sağlıklı Tırnaklar İçin Evde Tırnak Bakımı Nasıl Yapılır? Tırnak Sağlığına Ne İyi Gelir?

Kaynak: 1

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2023 Sonbahar Aylarının En Popüler Manikür Trendleri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Birmalumat.com - Haber ve Teknoloji Dünyasının İncisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin