2023 Yılının En Trend Bikini Ve Mayo Modelleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tatil mevsimi geliyor! Sıcak havaları, serin suları ve tatile çıkıp dinlenmeyi çok özledik. Yazın gelmesiyle bikiniler de ortaya çıktı. Bu sezonun çok şık üç boyutlu çiçekli bikinilerini, simli mayolarını, balenli üstlerini ve çok daha fazlasını sizinle paylaşıyoruz. 2023’ün en trend mayo ve bikini modellerini sizin için bir araya getirdik! Detayları birlikte inceleyelim.

1. Üç boyutlu çiçekler

Bikini

Bu senenin yeni trendi üç boyutlu çiçekler! Elbiseler, croplar, çantalar ayakkabılar; bu sene üç boyutlu çiçekleri her yerde göreceğiz. Elbette, bikiniler ve mayolar da buna dahil. Dümdüz bikinilerden ya da mayolardan sıkıldıysanız bu yeni trendi çok beğeneceksiniz!

2. Simler

Bikini

Birkaç yıl önce simli vücut yağları ve spreyleri ünlü olmuştu, artık onları rafa kaldırma zamanı! Çünkü bu sezon simli bikiniler çok moda. Podyumlarda ve düğünlerde görmeye alıştığımız simler artık sahillere geliyor. Güneş ışığındaki yansımasıyla herkesin dikkatini çekecek bu parıltılı kumaşlar kesinlikle bu yazın favorileri arasına girecek. Simli bikini modellerini incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

3. Balenli Üstler

Bikini

Balenli üstler, destekli yapılarıyla diğer bikinilerden daha konforludur. Ayrıca hem küçük hem de büyük göğüslü kadınlar rahatlıkla tercih edebilir! Üstelik vintage görünümleri de cabası. Balenli üstlerin zamansız tasarımını siz de seviyorsanız yaz sezonu için hazırlıklar başlasın. Balenli bikinileri buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

4. Üçlü bikini setleri

Bikini

Deniz ve havuza giderken üzerinize bir pareo atmak oldukça pratik. Bu sene ise pareolar yerlerini mini eteklere bırakıyor. Normalde iki parça olan bikini setlerine eklenen bu etekler şimdiden yazın en trend parçalarından biri oldu! Birbirine uyan parçalar sayesinde plajda bile tarzınıza tarz katacaksınız.

5. Retro bikini desenleri

Bikini

70’lerin parlak renkleri, figürleri, çiçek ve Hawaii desenleri bu sene yeniden moda oldu! Bu retro desenli bikiniler sayesinde tüm gözler size dönecek. Renk ve şekillerin buluşmasına bir şans verin ve sahillerin gözdesi olun.

6. Drapeli mayolar

Bikini

Bu sezon bikiniler ve mayolar sadece desenleriyle değil, farklı kumaş dokularıyla da öne çıkıyor. Drapeli mayolar da bu sezonun gözdeleri arasında. Drape, giysinin ya da kumaşın çeşitli yerlerinde yatay dalgalanmalar sayesinde dökümlü durması sağlar. Mayolara da drape ayrı bir yakışıyor açıkçası.

7. Cut out mayolar

2010’larda çok moda olan mayokinileri hatırlıyor musunuz? Bu cut out mayolar onlara gerçekten çok benziyor! Biz bu iddialı görünüşe bayıldık, siz de kesinlikle bayılacaksınız. Cut out mayo modellerini incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

8. Bandaj bikini üstleri

90’ların ikonik yaz filmlerini hatırlıyor musunuz? Bu bandaj bikinilerle kendinizi film yıldızı gibi hissedeceksiniz. Hem sade hem konforlu bu üstler straplez olduğu için bronzlaşmak isteyenlerin çok hoşuna gidecek.

9. Fırfırlı bikiniler

Şirin mi şirin bu fırfırlı bikinilerle yazın hareketli enerjisini yansıtın! İster kollarda isterseniz belde bulunan fırfırlarla sevimli renkleri birleştirerek daha da feminen bir görünüşe sahip olabilirsiniz. Fırfırlı bikini modellerini incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

10. Soft renkler

Retro desenler ve parlak renklerle birlikte soft, naturel renkler de bu sene çok moda! Tarzınız ne olursa olsun, bu yaz kendinize uygun bir bikini bulacağınızdan eminiz. Soft maviler, pembeler ve nude tonlar yanmış cildinize çok yakışacak.

11. Yüksek kesim bikiniler

Bacakları uzun, beli ise ince gösteren bikinileri kim sevmez ki? Yüksek kesimleri birkaç yıldır pantolon ve şortlarda görüyorduk. Şimdi proporsiyonunuzu toparlayacak bikinilerle sahilde de tarzınızı yansıtacaksınız.

İlginizi çekebilir:

Plajlarda Cıvıl Cıvıl Olmak İsteyenlere: 16 Zaful Bikini Ve Mayo Modeli

Kaynak: 1

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2023 Yılının En Trend Bikini Ve Mayo Modelleri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Birmalumat.com - Haber ve Teknoloji Dünyasının İncisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin