Burçlar ve mücevher tercihleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Burçlarımız kişiliğimizi yansıtır, üslubumuzu da oluştururken bize yardımcı olurlar. Zira burçlarımızın benimsediği kendine mahsus üslupları ve karakteristik özellikleri vardır ve bu birçok vakit bizim beğenilerimiz üzerinde tesirli olur. Buna örnek olarak birtakım burçların karakteristik özelliğinde sadelik, yalınlık varken kimi burçların karakterinde ise tam dersi gösterişli ayrıntılar mevcuttur. Bu noktada mücevher seçimimizi yaparken de burç özelliklerimizi düşünmekte yarar vardır. Haydi burcunuzu ve burcunuzun yansıttığı mücevher şeklini birlikte öğrenelim.

Koç burcu kadını

Ateş kümesinde olan koç bayanı, her vakit argümanlı olmayı tercih etmiştir. Her vakit dikkat çekmeyi başarırlar. Kırmızı, siyah ve beyaz renklerin içinde mükemmel görünür ve kıymetli, kaliteli aksesuarları çok severler. Bu nedenle koç burcu bayanları mücevher seçiminde göze hitap eden, şık kesimler tercih edebiliriler.

Boğa burcu kadını

Şık ve rahat kıyafetler tercih eden boğa bayanları, kaliteden ödün vermeyi tercih etmezler. Ebediyen zevkli ve yerli yerinde giyinmeyi severler. Bu nedenle boğa burcu bayanları mücevher tercihini yüksek karatlı, gösterişli pırlantalardan ve saatlerden yana kullanabilirler.

İkizler burcu kadını

İkizler burcu bayanları kıyafetlerinde rahatlığı tercih ederler. Bunu da stillerine en düzgün formda yansıtmayı başarırlar. Farklı eldivenler, bileklikler, yüzükler vazgeçilmez aksesuarları ortasında yer alır. Bu nedenle daha geometrik ve çağdaş çizgilerle desteklenen dizaynları tercih edebilirler.

Aslan burcu kadını

Her vakit odak noktası olmayı çok seven aslan burcu bayanları, kendilerini şımartmayı çok severler. Bundan ötürü da kendilerine sık sık kıymetli mücevherler alabilirler. Pırlantalar, yakutlar, zümrütler tam onların tarzını ve usulünü yansıtan mücevherlerdir.

Başak burcu kadını

Detaycılık ve titizlik konusunda dikkatli olan başak burcu bayanları, sistemli ve sıktır. Bu yüzden gösterişten uzak daha düz ve klasik takılar takmayı tercih ederler. Tercih edecekleri mücevherlerde de daha klasik ve sade modellere yönelebilirler.

Terazi burcu kadını

Moda ve şekil hakkında doğuştan yetenekli olan terazi burcu bayanları, alışveriş yapmayı çok severler. Sürekli şık ve şık olan terazi burcu bayanları farklı pırlantalar ve tasarım yüzükleri çok severler. Bundan ötürü terazi burcu bayanları sıradanlığın dışında çağdaş ve detaylı çizgilerle çalışılmış mücevherleri tercih edebilirler.

Akrep burcu kadını

Gizemli duruşu tercih eden ve seven akrep burcu bayanının ne giyeceğini kestirim etmek çok sıkıntı olabilir. Bununla bir arada kıyafetlerinde gizemli ve tutkulu olmayı da çok severler. Mücevher seçiminde daha gösterişli modeller dikkatlerini çeker. Fiyat olarak ekonomik lakin gösterişi yüksek takılar vazgeçilmezleri olabilmektedir.

Yengeç burcu kadını

Burçlar ortasında en hassas olarak bilinen yengeç burçları kendilerine ziyan verebilecek bu özellikleri nötrleyecek doğal taşların olduğu mücevherleri tercih edebilirler. Ametist, kuvars, akik yengeç için en ülkü olan doğal taşlardır.

Yay burcu kadını

Rengarenk olmayı çok seven ve tercih eden yay burcu bayanı için son trendler değil de kıyafetlerinin içinde ne kadar rahat davranabileceği kıymetlidir. Spor şekline da bayılan yay burcu bayanı, makyaj ve mücevher konusunda gösterişten uzak durarak sadeliği tercih edecektir.

Oğlak burcu kadını

Daha muhafazakar bir tarzı tercih eden oğlak burcu bayanı; elbiseler, kısa etekler ve modası asla geçmeyen eserleri tercih ederler. Mücevher konusunda da tıpkı halde daha sade, şık ve klasik modeller üzerine tercih yapmayı severler.

Kova burcu kadını

Modayı takip etmeyen lakin en ilgi alımlı kıyafetleri bulmayı başaran kova burcu bayanları, takılarında farklı dizaynları tercih etmeyi severler. Bu nedenle alışılmışın dışında takıları ve farklı modelde stil mücevherleri ararlar. İlgilendikleri ve aradıkları dizaynlar ise genelde geometrik desenli, çarpıcı ve özgün çizgilere sahiptir…

Balık burcu kadını

Daha kadınsı ve romantik giyinmeyi seven balık burcu bayanları, hafif parlak kıyafetler giymeyi tercih ederler. Kıyafetlerinin tamamlayıcısı olarak da şık, şık ve ışıltılı pırlantaları tercih ederler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Burçlar ve mücevher tercihleri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Birmalumat.com - Haber ve Teknoloji Dünyasının İncisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin