iPhone 15 Serisinin Bahsedilmeyen Özellikleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Apple her etkinliğinde olduğu gibi iPhone 15 tanıtımında da birtakım soru işaretleri bıraktı. Bunları ortadan kaldırmak da bize düşüyor.

Tanıtıldığı günden bu yana çok kısa sürede ortalığı kasıp kavurmayı başaran iPhone 15 ailesi, seriye uzun zamandır beklenen çok sayıda özellik getirdi. Sizlerin bu cihazların kendi aralarındaki ve diğer cihazlar ile aralarındaki farkı anlayabilmesi adına birbirinden farklı içerikler sunmuştuk.

Bu bağlamda iPhone 15 ailesini kendi aralarında karşılaştırmış ve farklarından bahsetmiştik. Bunun haricinde iPhone 14’ü olan birinin iPhone 15’e geçmesine gerek olup olmadığına da değindik. Fakat iPhone 15 serisinde birtakım yeni özellikler perde arkasında kalmıştı. Şimdi de onları açığa çıkarıyoruz.

iPhone 15’in Type-C kablosuyla geldiğini biliyoruz. Peki bu kabloyla şarj haricinde neler yapılabileceğini biliyor musunuz?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
iPhone 15 Serisinin Bahsedilmeyen Özellikleri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Birmalumat.com - Haber ve Teknoloji Dünyasının İncisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin