iPhone 15 Pro, Masaüstü Bilgisayara Dönüştü [Video]

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir geliştirici, iPhone 15 Pro’yu Apple Studio Display’e bağladı ve Mac bilgisayar gibi kullandı. Apple, bu deneyim için şimdilik resmî destek sunmuyor. Ancak ilerleyen dönemlerde, iPhone 15 Pro satın almak için yeni bir neden daha görebiliriz.

ABD merkezli teknoloji devi Apple’ın 12 Eylül’de tanıttığı iPhone 15 serisi, tüketicilerle buluşmaya başladı. Hâl böyle olunca iPhone 15’in lansmanda açıklanmayan “gizli” özellikleri de yavaş yavaş paylaşılmaya başladı. Hatta geçtiğimiz günlerde paylaştığımız bir haberimizde, iPhone 15 Pro’nun dev ekran TV’ye bağlandığından ve Resident Evil Village oynandığından bahsetmiştik. iPhone 15 Pro’nun sunduğu deneyim gerçekten çok iyiydi

Şimdiyse yine buna benzer bir gelişme ile karşınızdayız. “iOS_App_Dev” kullanıcı adlı bir bağımsız geliştirici, iPhone 15 Pro’yu Apple Studio Display‘e bağladı. Geliştirici, infiniteX2P isimli üçüncü taraf uygulama ile de çoklu görevleri aktifleştiren geliştirici, iPhone’u adeta bilgisayara dönüştürdü. Ekran ile telefon arasında zaman zaman gecikme olsa da Apple’ın resmi olarak böyle bir destek vermediğini düşünürsek hiç de fena bir deneyim ortaya çıkmadığını söyleyebiliriz.

İşte bir iPhone 15 Pro’nun Mac bilgisayar gibi kullanıldığı o anlar:

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
iPhone 15 Pro, Masaüstü Bilgisayara Dönüştü [Video]

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Birmalumat.com - Haber ve Teknoloji Dünyasının İncisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin