1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Uzmanlardan ETH değerlendirmesi: Uzun vadede pozitif

Uzmanlardan ETH değerlendirmesi: Uzun vadede pozitif

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para analiz firması QCP Capital, ETH spot ETF’lerinin işlem görmeye başlamasının ardından Ethereum’a yönelik görüşlerini paylaştı.

Spot Ethereum ETF’leri ikinci günde net çıkış kaydederek piyasada endişe yarattı. İlk gün performansını ele alan analistler, Ethereum için uzun vadeli görünümün pozitif olduğunu belirtti. Mt. Gox’un yeni transferleriyle 3200 dolar kadar sarkan altcoin’lerin lideri için uzmanlar kritik yorumlarda bulundu.

Spot ETH ETF’leri geleceği şekillendirecek

Bloomberg Intelligence’dan James Seyffart son gelişmelere dair şunları söyledi: “Benim için beklentileri karşıladılar. Bitcoin ETF’leri bakımından ilk gün hacminin yaklaşık yüzd 24’ünü işlem gördüler ve Bitcoin ETF’lerinin ilk gününe kıyasla akışların yüzde 16.5’ini aldılar. Genel olarak sağlam bir gün olduğunu düşünüyorum.”

Bitwise Kıdemli Yatırım Stratejisti Juan Leon, maraton olduğunu, ancak ETH’ye olan talebin ilk günde beklentileri aştığını ifade etti. “Önümüzdeki yol için harika bir hazırlık” diye ekledi.

OKX’in küresel ticari müdürü Lennix Lai’ye göre, ETH ETF’lerinin piyasaya sürülmesi SEC’nin ETH’yi bir menkul kıymet olarak tanımlamadığı anlamına geliyor. Lai, “ETH ETF’lerinin piyasaya sürülmesi, özellikle kurumsal yatırımcılardan ETH ekosistemine daha fazla sermaye girişi anlamına geliyor” dedi.

CoinMarketCap’te araştırma lideri olan Alice Liu, durumu ETH ETF’lerinin halihazırda işlem gördüğü Avrupa piyasasıyla kıyasladı. Önümüzdeki 3-5 ay içinde kurumsal talebin artacağını öngörüyor. Liu sözlerini şöyle tamamladı: “ETH ETF’lerine yönelik güçlü ilk gün talebi piyasa beklentilerini büyük ölçüde aşarak uzun vadede umut verici bir görünümün sinyalini verdi.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Uzmanlardan ETH değerlendirmesi: Uzun vadede pozitif
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Birmalumat.com - Haber ve Teknoloji Dünyasının İncisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin