1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Telegram CEO’su Hamster Kombat’a övgüler yağdırdı!

Telegram CEO’su Hamster Kombat’a övgüler yağdırdı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Telegram‘ın kurucusu ve CEO’su Pavel Durov, Telegram’ı ele geçiren kripto oyunu Hamster Kombat için destek verdi. 

Durov, Perşembe günü Telegram kanalında yaptığı açıklamada, “Yeni bir dönem geliyor ve biz bu dönemin gelişine tanık oluyoruz” dedi. Ayrıca, Hamster Kombat’ı, blokzinciri teknolojisi kitlelerine ulaştırmaya hazır olduğuna inandığı mini uygulamaların lideri olarak tanımladı. 

Hamster Kombat çılgınlığı kaldığı yerden devam ediyor

Hamster Kombat gibi mini uygulamalar, Telegram’ın 900 milyondan fazla kullanıcısı tarafından mesajlaşma uygulamasından çıkmadan oynanabilir. Hamster Kombat ve Notcoin dahil olmak üzere birçoğu, oyuncuları token airdrop’ları şeklinde kripto ödülleri cezbetmek için Telegram’ın blokzinciri ağı olan The Open Network ile entegre olmuştur.

Hamster Kombat haftalardır büyük ve hızla büyüyen bir kullanıcı tabanına sahip olduğunu iddia ederken, Durov bu iddiaları ilk kez perşembe günü doğruladı ve mini uygulamanın sadece üç aylık bir süre içinde 239 milyon kayıt sayısına ulaştığını söyledi.

Durov, oyunun günlük ortalama 4-5 milyon yeni oyuncu kazandığını ve bunun da oyunun şu anda dünyadaki en hızlı büyüyen dijital servis olduğunu tahmin ettiğini belirtti.

Hamster Kombat şüphesiz dünya çapında bir etki yaratıyor. Geçtiğimiz hafta, İran hükümet yetkilileri oyunun bir gecede zengin olma ve çaba harcamadan servet edinme hayaliyle baştan çıkarma girişimi olarak kınadı.

Henüz airdrop hakkında net bir açıklama yapmayan Hamster Kombat, şimdiden oyuncularını heyecanlandırmış görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Telegram CEO’su Hamster Kombat’a övgüler yağdırdı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Birmalumat.com - Haber ve Teknoloji Dünyasının İncisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin