1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Memecoin’lerde kriz sesi: Bu 5 proje satışlara dayanamadı!

Memecoin’lerde kriz sesi: Bu 5 proje satışlara dayanamadı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’in 64 bin doların altına sarkmasından dolayı yerle bir olan memecoin’lerde hangi projeler korku yarattı?

Fed faiz kararının açıklanmasından sonra satış baskısı gören Bitcoin, dakikalar içinde 64.000 doların altını gördü. Hem BTC‘nin düşüşü hem de dominansın artmasından kaynaklı sert düşüş yaşayan altcoin’ler yatırımclarda panik havası yarattı. Özellikle de memecoin’lerde yüklü satışlar geldi. Peki son 24 saatteki fiyat hareketiyle hangi altcoin’ler dikkat çekti?


1- dogwifhat (WIF)

Köpekli memecoin’lerin Solana’daki popüler ismi WIF, son 24 saatte yüzde 14,80 düşüş yaşadı. Günün en çok düşenler listesinde ilk sırada yer aldı. Yükseliş yönlü hareketlerde başı çeken WIF, düşüşlerde de öne çıkmaya devam ediyor. BTC’deki düşüş devam ettiği sürece WIF’te satışlar artabilir.


2- Book of Meme (BOME)

Ethereum ağının nispeten yeni memecoin’lerden olan BOME, son 24 saatte yüzde yüzde 14,50 değer kaybetti. Listenin ikinci sırasında oturan BOME, şu an için kritik bir seviyede işlem görüyor. BOME, güncel seviyesini koruyamadığı taktirde daha alt seviyeleri test edebilir.


3- Mog Coin (MOG)

Kedili memecoin furyasının lider projelerinden MOG, son 24 saatte yüzde 11,50 oranında geriledi. BTC’nin düşüşünden hemen önce kedili memecoin trendiyle ATH yapan MOG, şu sıralarda yatırımcısını üzüyor.


4- THORChain (RUNE)

2021 boğasının yıldızlarından biri olan RUNE, 2024 boğası için de hazır görünüyordu. Fakat piyasanın bir süredir düşüş yönlü fiyatlaması RUNE’ün ivmesini kesti. Son 24 saatte yüzde 11,20 düşen altcoin, listeye dördüncü sıradan dahil oldu.


5- Bonk (BONK)

Solana ekosisteminin popüler memecoin’lerinen BONK, son 24 saatte yüzde 10,50 değer kaybetti. Kedili memecoin’lerin öne çıkmasıyla gözden düşen BONK, piyasanın geri çekilmesiyle birlikte gücünü iyice kaybetti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Memecoin’lerde kriz sesi: Bu 5 proje satışlara dayanamadı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Birmalumat.com - Haber ve Teknoloji Dünyasının İncisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin