1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Günün öne çıkan 5 altcoin’i: Hızlı toparlandılar!

Günün öne çıkan 5 altcoin’i: Hızlı toparlandılar!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’in (BTC) 68.000 dolar bandına yükseldiği haftanın ardından, hangi altcoin’ler hafta sonuna yükseliş yönlü başlangıç yaptı?

ABD başkan adayı Donald Trump’ın Bitcoin konferansında konuşma gerçekleştirecek olması kripto para piyasasında yükselişe yol açtı. Trump’ın Bitcoin’i ABD’de stratejik rezerv haline getireceği yönündeki spekülasyonlar yatırımcılarda heyecan yarattı.

BTC, son 2 gün içerisinde yüzde 7,5’lik yükselişe imza attı. BTC’deki ivme, altcoin’lerin de öne çıkmasına katkı sağladı. Trump’ın bu akşam yapacağı konuşma öncesi birçok altcoin günün en çok yükselenleri arasında yer aldı.

Kripto para piyasasının toparlanma sinyali verdiği haftanın ardından hangi altcoin’ler hafta sonuna damga vurdu?


1- Conflux (CFX)

Asya merkezli blokzincir projesi Conflux (CFX), günün en çok yükselen altcoin’i oldu. Hibrit bir katman-1 blokzincirine sahip olan ve yüksek hızda işlemler sunan CFX, son 24 saatte yüzde 21 oranında yükseliş gerçekleştirdi.

CoinMarketCap verilerine göre, CFX son 24 saatte 73 milyon dolar işlem hacmi kaydetti. Popüler blokzincir projesi 781 milyon dolar piyasa değerine sahip.


2- eCash (XEC)

Elektronik bir para olarak tasarlanan popüler kripto projesi eCash (XEC), güne damga vuran altcoin’ler arasında yer aldı. Bir ödeme yöntemi olarak hizmet vermek isteyen ve kripto dünyasını geleneksel finansa entegre etmeyi amaçlayan XEC, son 24 saatte 16,03 yükseldi.

CoinMarketCap verilerine göre, XEC son 24 saatte 51 milyon dolar işlem hacmi gerçekleştirdi. XEC, 787 milyon dolar piyasa değerine sahip.


3- Jupiter (JUP)

2024’e damga vuran merkeziyetsiz kripto borsası Jupiter (JUP), güne damga vuran üçüncü altcoin oldu. Solana blokzincirinde yer alan ve hızla büyüyen DeFi (merkeziyetsiz finans) projesi, son 24 saatte yüzde 13’lük yükselişe imza attı.

CoinMarketCap verilerine göre, JUP son 24 saatte 165 milyon dolar işlem hacmi kaydetti. JUP, 1,537 milyar dolar piyasa değeriyle öne çıkıyor.


4- cat in a dogs world (MEW)

Solana ağında yer alan ve son dönemin en popüler memecoin’lerinden birisi haline gelen cat in a dogs world (MEW), son 24 saatte yüzde 9,67’lik yükselişe imza attı. MEW, günün en çok yükselen dördüncü altcoin’i oldu.

CoinMarketCap verilerine göre, MEW son 24 saatte 182,3 milyon dolar işlem hacmi kaydetti. MEW, 731 milyon dolar piyasa değerine sahip.


5- JasmyCoin (JASMY)

Nesnelerin İnterneti (Internet of Things) alanında hizmet veren JasmyCoin (JASMY), günün en çok yükselen beşinci altcoin’i oldu. İnternet ortamındaki sorunlara odaklanan ve Web3 ile bu sorunları çözmeyi amaçlayan JASMY, son zamanlarda ilgi görmeye başladı. Japonya’nın Bitcoin’i olarak anılan JASMY, son 24 saatte yüzde 8,22 oranında yükseliş yaşadı.

CoinMarketCap verilerine göre, JASMY son 24 saatte 109 milyon dolar işlem hacmi kaydetti. JASMY, 1,497 milyar dolar piyasa değerine sahip.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Günün öne çıkan 5 altcoin’i: Hızlı toparlandılar!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Birmalumat.com - Haber ve Teknoloji Dünyasının İncisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin