1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. GTA VI için kripto iddiaları: BTC, ETH ve USDT kullanılabilir!

GTA VI için kripto iddiaları: BTC, ETH ve USDT kullanılabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzun zamandır beklenen GTA VI, yeni söylentilerin çıkmasıyla GameFi alanına canlılık kattı.

Merakla beklenen Grand Theft Auto VI’ nın kripto para birimi kullanacağına dair söylentiler giderek artmaya başladı Çarşamba günü, Gordon adlı takma adlı bir kripto fenomeni Twitter’daki yaklaşık 500.000 takipçisine GTA VI’nın kripto para ödemelerine olanak sağlayacağını ve bu kripto varlıkların Bitcoin, Ethereum ve USDT olabileceğini paylaştı.

Twitter kullanıcıları kripto fenomenine haberin kaynağını sorduğunda ise amcam orada çalışıyor cevabını aldı. Fakat henüz Grand Theft Auto VI için herhangi bir kripto hamlesi doğrulanmış değil.

GameFi, Telegram oyunlarıyla yeniden trend oldu

Salı günü Telegram, mobil uygulamaları için bir “mini uygulama çubuğu” özelliği başlattığını duyurdu ve kullanıcıların birden fazla açık mini uygulama arasında hızla geçiş yapmayı başlattı. Söz konusu gelişme, Telegram Wallet botu ve çok sayıda oyun dahil olmak üzere platform için oluşturulmuş her türlü uygulama için geçerlidir.

Popüler mesajlaşma uygulaması Telegram, milyonlarca oyuncuyu “mini uygulamalarına” çeken Notcoin ve Hamster Kombat gibi dokun-kazan oyunlarıyla ön plana çıkıyor. Mini oyunlardaki son gelişmeler ise kullanıcı etkileşimi, uygulamalar ve oyunlar arasında geçişi artırdı.

Telegram’ın şu sıralarda öncülük etmiş olduğu GameFi, oyun tutkunlarını heyecanlandırmış durumda. Diğer trendlerden dolayı uzun bir süredir fırsat bulamayan GameFi, tekrardan kendisini hatırlattı. Dokun-kazan furyası devam ettiği sürece GameFi’dan beklentiler artacak gibi görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GTA VI için kripto iddiaları: BTC, ETH ve USDT kullanılabilir!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Birmalumat.com - Haber ve Teknoloji Dünyasının İncisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin