1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Dogecoin’de (DOGE) geri sayım: Hangi seviyeleri görebilir?

Dogecoin’de (DOGE) geri sayım: Hangi seviyeleri görebilir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dogecoin (DOGE), yakın zamanda önemli bir destek seviyesini test ettikten sonra olası bir yükseliş sinyali verdi.

Birkaç gün önce 0,15 doları test eden popüler memecoin DOGE, yatırımcılarının yüzünü güldürdü. Bu hareketler sırasında Dogecoin’de işlem hacmi önemli ölçüde arttı ve vadeli işlemlere hareketlilik geldi. MACD göstergesi şu anda mavi MACD çizgisinin turuncu sinyal çizgisinin üzerinde olmasıyla yükseliş eğilimini işaret ediyor. Ancak bu çizgiler arasındaki daralan boşluk, trendin tersine dönebileceğini işaret ediyor.

RSI şu anda 57,83’te duruyor ve bu da DOGE için ne aşırı alım ne de aşırı satım anlamına gelip, nötr piyasa duyarlılığına işaret ediyor. Bu faktörler bir araya geldiğinde, Dogecoin’de alım yönlü işlemler artabilir gibi görünüyor. Bu süreçte diğer metriklerin tersine dönüp dönmediğine dikkat edilmelidir.

Kripto analisti Altcoin Sherpa, Dogecoin için kritik seviyeleri belirlemede Fibonacci indikatörünü kullanarak analizini paylaştı. Sherpa, Dogecoin’in daha güçlü bir yukarı hareket yapmadan önce geri çekilip konsolide olabileceğine inanıyor. Bir konsolidasyon döneminin daha sağlam bir yükselişin yolunu açabileceğini öne sürüyor.

Bunlara ek olarak uzun süredir sessiz kalan Elon Musk, Dogecoin ile ilgili bir paylaşım yaptığı takdirde büyük yükselişlerin önünü açabilir. Uzun süredir DOGE’ye destek çıkmayan iş adamının sosyal medya paylaşımları yakından takip ediliyor.

CoinMarketCap verilerine göre Dogecoin’in 24 saatlik işlem hacmi 1,2 milyar dolara ulaştı. Son günde yüzde 5,26’lık bir düşüşe rağmen Dogecoin, CoinMarketCap’te 8. sıradaki yerini koruyor ve 19,2 milyar dolar piyasa değerine sahip.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dogecoin’de (DOGE) geri sayım: Hangi seviyeleri görebilir?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Birmalumat.com - Haber ve Teknoloji Dünyasının İncisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin