1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Bitcoin’de (BTC) yeni adres sayısı artıyor: Boğa işareti!

Bitcoin’de (BTC) yeni adres sayısı artıyor: Boğa işareti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasa düşüşüne rağmen, Bitcoin (BTC) ağındaki yeni adres sayısı iki aylık bir zirveye ulaştı.

5 Temmuz Cuma günü Bitcoin’de 317.000’den fazla yeni adres kayıtlara geçti. Bu artış özellikle dikkate değer çünkü aynı süreçte BTC yüzde 10’dan fazla değer kaybetti. Bitcoin’deki ortalama işlem ücretinin yedi günlük hareketli ortalaması 1,75 dolara geriledi. Bu arada, Ethereum’un ortalama işlem ücretinin yedi günlük hareketli ortalaması 2,50 dolarda seyrediyor.

BTC, ağ aktivitesinde ETH’nin gerisinde kaldı

Bitcoin’de ödenen toplam ücretler Ethereum’un çok gerisinde kaldı, ağda ödenen toplam ücretlerin yedi günlük hareketli ortalaması 1 milyon dolar, Ethereum’un sadece üçte biri. Bu, Bitcoin ağı için dikkate değer bir düşüş. Bu tutarsızlık, Bitcoin ağı içindeki ilgi çekici bir dinamiği vurgular. Yeni katılımcılar katılırken, bunlar şimdilik daha yüksek işlem ücretlerine veya zinciriçi aktivitenin artmasına neden olmuyor.

Fiyat performansı açısından değerlendirdiğimizde ise ETH, BTC’ye göre zayıf kaldı. Her ne kadar ağ aktivitesinde Ethereum ön planda olsa da Bitcoin daha iyi bir fiyat görünümüne sahip. Fakat söz konusu durum yakın zamanda tam tersine dönebilir. Ethereum spot ETF’lerinin işlem görmeye başlamasıyla beraber ETH’de yeni bir boğa koşusu gözlemleyebiliriz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bitcoin’de (BTC) yeni adres sayısı artıyor: Boğa işareti!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Birmalumat.com - Haber ve Teknoloji Dünyasının İncisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin