1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Avalanche (AVAX) kritik bölgede: Hangi seviyelere dikkat edilmeli?

Avalanche (AVAX) kritik bölgede: Hangi seviyelere dikkat edilmeli?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avalanche (AVAX) 23,50 dolar seviyesini aştıktan sonra 30,34 dolar direnç seviyesine doğru iyi bir ivme yakaladı.

Haberin yazımı itibarıyla AVAX fiyatı yüzde 4,85’in üzerinde artarak yaklaşık 26,88 dolardan işlem gördü ve 305 milyon dolardan fazla işlem hacmi vardı. Son 24 saatte AVAX’ın piyasa değeri yüzde 4,44 artarken işlem hacmi yüzde 32,13 azaldı.

AVAX için indikatörler ne diyor?

AVAX 4 saatlik grafikteki fiyatı yükseliş momentumuyla 100 günlük Basit Hareketli Ortalama’nın (SMA) üzerine çıktı. Popüler altcoin, 26,50 dolar seviyesinin üzerine çıktığından volatil anlar yaşıyor. Avalanche, 30,34 dolar direnç seviyesine doğru yükselişini sürdürebilir. Ayrıca 4 saatlik Bileşik Trend Osilatörü’nün incelenmesi, AVAX fiyatının yükselmeye devam edebileceğini gösteriyor.

30 dolar bandı belirleyici olacak

Günlük grafikte, Avalanche hala 100 günlük SMA’nın altında işlem görse de, 30,34 dolar direnç seviyesine doğru yükseliş hareketi yapmaya çalışabilir. Avalanche güçlü bir duruş sergileyerek kritik bölgenin üstünde tutundu. Bu son yükseliş momentumuyla yükselişini diğer direnç seviyelerine kadar uzatabilir.

Şu anda AVAX , 30,34 dolar direnç seviyesine doğru yükselmeye çalışıyor. Fiyat bu seviyeye ulaşırsa ve üstünde bir kapanış yaparsa kapanırsa, 37,29 dolar seviyesine meydan okuyabilir. 37,29 dolar aşılırsa, 39,94 dolar seviyesini ve diğer daha yüksek seviyeleri de hedefleyebilir. 

Bununla birlikte, 30,34dolara ulaşırsa ve dirençle karşılaşırsa, fiyat 23,50 dolar seviyesine doğru bir kez daha düşmeye başlayabilir. Bu 23,50 dolar seviyesini aştığında, Avalanche 18,83 dolar desteğini ve diğer düşük seviyeleri test etmek için düşmeye devam edecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Avalanche (AVAX) kritik bölgede: Hangi seviyelere dikkat edilmeli?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Birmalumat.com - Haber ve Teknoloji Dünyasının İncisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin