1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Analistten Ethereum eleştirisi: “2024’te başlamasaydı keşke!”

Analistten Ethereum eleştirisi: “2024’te başlamasaydı keşke!”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Capriole Investments kurucusu Charles Edwards, Spot Ethereum ETF’lerinin zayıf bir piyasada ortaya çıktığını ve ilerde Bitcoin’i riske atabileceğini söyledi.

Charles Edwards, spot Ethereum borsa yatırım fonlarının (ETF’ler) çok erken piyasaya sürülmüş olabileceğini ve piyasaya yeni sermaye girmemesi durumunda Bitcoin fiyatı için risk oluşturabileceğini düşünüyor. Capriole Investments kurucusu, Cointelegraph’a “2024’te sadece BTC ETF’i olsaydı daha iyi olurdu” dedi.

Bitcoin, Ethereum karşısında üstün geliyor

Farside verilerine göre, 11 Ocak’ta spot Bitcoin ETF’leri piyasaya sürüldüğünden bu yana 11 ürüne yaklaşık 17,53 milyar dolar yatırım yapıldı . TradingView verilerine göre, Ether ETF’lerinin 23 Temmuz’da piyasaya sürülmesinden bu yana Bitcoin’in hakimiyeti oldukça istikrarlı kaldı ve son 24 saatte yüzde 0,07 arttı .

Spot Bitcoin ETF’lerinde 23 Temmuz’da (spot Ether ETF’lerinin ilk işlem günü) 78 milyon dolarlık net çıkış kaydedilirken, sonraki iki günde sırasıyla 44,5 milyon dolar ve 31,1 milyon dolarlık girişler görüldü. Yine de Edwards, spot Ethereum ETF’lerini zayıf bir piyasada sürmenin karışıklık yaratabileceğini düşünüyor.

Haberin yazımı itibarıyla CoinMarketCap verilerine göre, spot Ether ETF’lerinin 23 Temmuz’da piyasaya sürülmesinden bu yana Ether’in fiyatı yüzde 9,2 düştü. Ether’in değeri Bitcoin karşısında biraz daha geriledi ve son yedi günde yüzde 10,4 oranında düştü. CoinGlass’a göre, Ethereum fiyatının 3.500 dolara yükselmesi durumunda 1,32 milyar dolarlık short pozisyon tasfiye olacak. Vadeli işlem yatırımcısı kısa vadedeki hareketleri merakla bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Analistten Ethereum eleştirisi: “2024’te başlamasaydı keşke!”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Birmalumat.com - Haber ve Teknoloji Dünyasının İncisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin