1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Analistlerden piyasa değerlendirmesi: Metrikler ne diyor?

Analistlerden piyasa değerlendirmesi: Metrikler ne diyor?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para analizleriyle ön plana çıkan Efe Bulduk ve Michael Van de Poppe, piyasanın gidişatına yönelik metriklere değindi.

Spot ETH ETF’lerinin işlem görmeye başlamasıyla beraber kripto para gündemi yeni bir hal aldı. Büyük bir hareketlilik yaratmasa da Ethereum’da beklentileri artıran spot ETF’ler, önümüzdeki günlerde etkisini gösterecek gibi duruyor. Öte yandan Bitcoin’in 66.000 doların üzerine yerleşmesi piyasaya güven aşılamış durumda. Peki kripto para analizleriyle tanınan Efe Bulduk ve Michael van de Poppe, bu süreçte hangi metriklerin altını çizdi?

“Long yönlü işlemlerde dikkatli olun”

Onchain metriklerini baz alarak analiz yapan Efe Bulduk, son 24 saatte Bitcoin’de long pozisyonda olan balina sayısında yüzde 5,74 düşüş yaşandığını belirtti. Özellikle de Binance borasasındaki long yönlü işlemlerdeki aşırı artışın altını çizdi.

Aynı metrik üzerinde 90 günlük zaman dilimini ele alan analist, long işlemlerin yüzde 70’i aşması halinde tehlikelerin artabileceğini ifade etti. Bu oranın yüzde 70 geçtiği zamanlarda long işlemde olan yatırımcıların daima zarar ettiğini söyleyen Efe Bulduk, geçtiğimiz hafta yayınlamış olduğu videoya atıfta bulundu.

“Spot Ethereum ETF’inin ilk günü harika!”

X’te (eski adıyla Twitter) 700.000’den fazla takipçisi olan Michael van de Poppe, bugün yapmış olduğu bir paylaşım ile altcoin yatırımcısının yüzünü güldürdü. Spot ETH ETF’lerindeki ilk gün performansını beğendiğini dile getiren analist, giriş çıkış metriklerini değerlendirdi. Gönderisinin sonunda bu metriklerin boğa sinyali anlamına geldiğini belirten Poppe, dikkatleri çekmeyi başardı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Analistlerden piyasa değerlendirmesi: Metrikler ne diyor?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Birmalumat.com - Haber ve Teknoloji Dünyasının İncisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin