1. Haberler
  2. Güncel
  3. Akıllı Telefon Devi TECNO, Kullanıcılarını Reklam Yüzü Yapacağını Açıkladı

Akıllı Telefon Devi TECNO, Kullanıcılarını Reklam Yüzü Yapacağını Açıkladı

TECNO, yeni bir marka elçileri projesi başlattı. Akıllı telefon devi, eserlerinin daha samimi bir biçimde keşfedilmesini sağlayacak projeyle kullanıcılarını reklam yüzü yapacak.

featured
service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akıllı telefonlarıyla Türkiye’de de ses getiren şirketler biri olmayı başaran TECNO, müşteri sadakati konusunda önde gelenlerden biriydi. Teknoloji devi, artık de özel bir marka elçileri kampanyası başlattı.

Şirket, başlattığı yeni kampanyasıyla marka ile kullanıcılar ortasındaki bağlantıyı daha da derinleştirmek istediğini söylüyor.

TECNO, kullanıcılarını reklam yüzü yapıyor

Yeni marka elçileri projesi, markanın kullanıcılarına reklamlarda yer vermeyi amaçlıyor ve iki basamaktan oluşuyor. Tamamlanan birinci etapta şirket, TECNO’yu en güzel biçimde temsil eden kullanıcılarını belirledi.

Bunun akabinde da belirlenen kullanıcıların TECNO’nun reklamlarında yer alacağı ve eserleri başka müşterilere tanıtacağı aktarıldı. TECNO, bu formda eserlerinin daha samimi bir halde keşfedilmesinin sağlanacağını söylüyor.

TECNO, Şikayetvar platformu datalarıyla müşteri sadakati en yüksek cep telefonu markalarından biri seçilmişti. Şirket, WhatsApp ve e-posta üzere kanallardan müşterileriyle tertipli olarak irtibatta olduğunu söylerken bugün prestijiyle takviye muhtaçlığı duyan 16 bin 590 kullanıcıyla bağlantı kurduğunu ve gereksinimlerine tahlil sunduğunu söz ediyor.

Kaynak; https://www.webtekno.com/tecno-kullanicilari-reklam-yuzu-yapiyor-h138628.html

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Akıllı Telefon Devi TECNO, Kullanıcılarını Reklam Yüzü Yapacağını Açıkladı
+ - 0