1. Haberler
  2. Kadın
  3. Çocuk odası hazırlığı yapanlar buraya! İşte çocuk odasını doğru bir şekilde dizayn etmenin yolları

Çocuk odası hazırlığı yapanlar buraya! İşte çocuk odasını doğru bir şekilde dizayn etmenin yolları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çocuklar konutun sevincidir. Onların daima vakit geçireceği alanları konforlu bir formda dizayn etmek de kıymetlidir.  Yanlış dizayn edilmiş bir odada kalan çocuk huzursuz, uykusuz olabilir. Yazımızda çocuk odası için dekorasyon fikirlerinden bahsettik.

Doğru renk seçilmeli

Çocuk odasında yanlışsız renk seçimi çok kıymetlidir.  Renklerin beşerler üzerinde tesiri büyüktür. Bu durumu çocuklar için düşündüğümüzde daha çok dikkatli olmak gerektiğini fark edebilirsiniz. Çocuklar için daha soft renkler tercih edilmelidir. Yeşil, mavi, bej, pudra, toz pembe üzere renkler yanlışsız renklerdir.

Oda çok eşya ile doldurulmamalı

Geniş alanlar çocuklar için daha yeterli bir tercih olacaktır. Odanın genişliği çok uygun değilse odada daha az eşya tercih edilmelidir. Gereksinim kadar eşya ile odayı dizayn etmek ferahlık açısından hakikat bir tercih olacaktır.

Doğru aydınlatma tercihi

Çocuk odası için en kıymetli ayrıntılardan biri de aydınlatma tercihidir. Çocuk okul çağındaysa bu tercih çok daha fazla değerlidir. Çok loş olmayan, çok beyaz olmayan, gün ışığı şeklinde bir aydınlatma seçimi yapmak yanlışsız bir karar olacaktır.

Güvenlik önlemleri

Bütün odayı dizayn ederken en kıymetli mevzulardan biri de mobilyalar ve çocuk ortasında güvenliği sağlamaktır. Mobilyalar yerleştirilirken çocuğun yaralanma riskini düşünerek her vakit tedbirler alınmalıdır. Güvenlik için mobilya sabitleme ve köşe kollayıcı eserler tercih edilebilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çocuk odası hazırlığı yapanlar buraya! İşte çocuk odasını doğru bir şekilde dizayn etmenin yolları
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Birmalumat.com - Haber ve Teknoloji Dünyasının İncisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin