1. Haberler
  2. Mobil
  3. Apple şokta! iPhone 15 Pro Max sipariş edenlere düzmece iPhone 14 gitti!

Apple şokta! iPhone 15 Pro Max sipariş edenlere düzmece iPhone 14 gitti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Apple, iPhone 15 serisinin satışlarından mutlu olmasına karşın, bir dizi şikayetle karşı karşıya. Birtakım kullanıcılar, iPhone 15 Pro Max siparişi verirken ellerine ulaşan telefonların uydurma olduğunu fark etti. Üstelik, bu durum yalnızca birkaç kişinin başına gelmiş değil, 100’ün üzerinde şikayet gelmiş durumda. Apple, bu can sıkıcı durumu çözmek ismine yakın vakitte harekete geçeceği açıklamasını yaptı.

Şikayetlerin odak noktasında İngiliz kargo firması DPD’nin olabileceği düşünülüyor. Fakat, olayın neden kaynaklandığı şimdi netlik kazanmış değil. Kelam konusu olayın İngiltere hudutları içerisinde yaşandığını da belirtmekte yarar var.

Apple şokta! iPhone 15 Pro Max sipariş edenlere geçersiz iPhone 14 gitti!

Bu cins bir durum, müşteriler için büyük bir hayal kırıklığına neden olabilir. Apple, müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir firma olarak, bu cins meseleleri süratle çözmek ismine adımlar atmaya hazırlanıyor. Birinci etapta, mağduriyet yaşayan kullanıcılara yönelik bir tahlil planı oluşturulması bekleniyor.

Apple’ın eserleri ekseriyetle muteber kaynaklardan tedarik edilirken, bu türlü bir durumun ortaya çıkması seçkin rastlanan bir olay. Apple’ın, bu çeşit sahtecilik olaylarına karşı daha sıkı güvenlik tedbirleri alması ve tedarik zincirini daha dikkatli bir biçimde denetlemesi bekleniyor.

Kaynak; https://www.teknolojioku.com/mobil/apple-sokta-iphone-15-pro-max-siparis-edenlere-sahte-iphone-14-gitti-656c3ea04379d663ff0ffb05

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Apple şokta! iPhone 15 Pro Max sipariş edenlere düzmece iPhone 14 gitti!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Birmalumat.com - Haber ve Teknoloji Dünyasının İncisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin