1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Google’ın Yapay Zekâ Destekli Video Oluşturma Aracı, Workspace’e Eklendi: Beyaz Yakalılara Müthiş Kolaylık!

Google’ın Yapay Zekâ Destekli Video Oluşturma Aracı, Workspace’e Eklendi: Beyaz Yakalılara Müthiş Kolaylık!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD merkezli teknoloji devi Google, nisan ayında duyurduğu yapay zekâ destekli video oluşturma aracı Vids ile ilgili önemli bir adım attı. Gemini ile desteklenen yapay zekâ, an itibarıyla Google Workspace’e eklendi. Google Workspace kullanıcıları artık, bu araca doğrudan ulaşabilecekler.

Workspace’e eklenen Google Vids, standart özelliklerinden fazlasını sunacak. Bu bağlamda; kullanıcılar, Google Dokümanlar veya diğer kaynaklardan slayt gösterileri, ses kayıtları veya videolar yükleyebilecek. Kullanıcı, Google Vids’in oluşturduğu sunum videosunu düzenleyebilecek.

Telif sorunu olmayacak

Google Vids’in kurumsallara yönelik versiyonu, kullanıcıları telif sorunlarından koruyacak. Google’ın açıklamasına göre Vids, oldukça geniş bir telifsiz görüntü kütüphanesine sahip. Yapay zekâ, video sunumlar oluştururken bu görselleri kullanacak.

Geçtiğimiz ay bazı kullanıcılar için erişime açılan Google Vids, Workspace hamlesi ile artık daha fazla kullanıcıya ulaşma imkânı yakalamış olacak. Beyaz yakalılar, Google Vids ile sunum hazırlama süreçlerini ciddi anlamda kolaylaştırmış olacaklar gibi görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Google’ın Yapay Zekâ Destekli Video Oluşturma Aracı, Workspace’e Eklendi: Beyaz Yakalılara Müthiş Kolaylık!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Birmalumat.com - Haber ve Teknoloji Dünyasının İncisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin