1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Coinbase analisti şaşırttı: Kripto paralarda neler olacak?

Coinbase analisti şaşırttı: Kripto paralarda neler olacak?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasası, 1 milyar doların üzerinde kaldıraçlı pozisyonunun tasfiyesi ve altcoin’lerin yüzde 20’den fazla değer kaybetmesinden sonra toparlanma belirtisi gösterdi.

Coinbase araştırmacısı David Duong, Salı günkü piyasa koşullarının merkezi borsalardaki artan satın alma aktivitesinin ortasında önemli unsurların altını çizdi. Duong, “Piyasa gerginliğinin kısa vadede devam edeceğine inanıyoruz, ancak burada short pozisyonların birikimi görülüyor ve bu da önümüzdeki birkaç gün içinde piyasada bir toparlanmaya zemin hazırlayabilir” dedi.

Şu anda, son 24 saatte kripto para tasfiyeleri long ve short pozisyonlar arasında neredeyse aynı seviyede. Coinglass verilerine göre, toplam 425 milyon dolarlık tasfiyenin yaklaşık 212 milyon doları long pozisyonlar ve 212 milyon dolardan biraz fazlası short pozisyonlardı.

The Block’s Prices Page’e göre, Bitcoin ve Ether fiyatı son 24 saatte sırasıyla yüzd 6 ve yüzde 7’den fazla arttı. Coingecko verilerine göre, küresel kripto para piyasa değeri bugün 2,04 trilyon dolar.

Coinbase araştırmacısı, kripto para piyasasını hala belirli faktörlerin etkilediğini vurguladı. “Genesis’in iflas tasfiye planının bir parçası olarak Bitcoin ve Ethereum dağıtımları var. Japon yeni tabanlı carry trade’lerin geri çekilmesi, Bitcoin’lerini alan Mt. Gox alacaklılarının kararlarını da etkiliyor olabilir,” diye ekledi Duong.

Hafif fiyat toparlanmasına rağmen, Bitcoin vadeli işlem fonlama oranı son 24 saatte negatif kaldı. Söz konusu durum, short pozisyonlara olan talebin yüksek kaldığını ve yatırımcıların hala Bitcoin fiyatında düşüşe yönelik işlem aldığını gösteriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Coinbase analisti şaşırttı: Kripto paralarda neler olacak?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Birmalumat.com - Haber ve Teknoloji Dünyasının İncisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin