1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Bu 5 memecoin atağa kalktı: Bitcoin eşliğinde yükselişteler

Bu 5 memecoin atağa kalktı: Bitcoin eşliğinde yükselişteler

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

56 bin dolara yaklaşan Bitcoin, özellikle de memecoin kategorisinde büyük yükselişlerin önünü açtı.

49.000 dolardan aldığı tepki eşliğinde 56.000 doları zorlayan BTC, altcoin piyasasına ilaç gibi geldi. Özellikle de memecoin’lerde yaşanan sert artışlar yatırımcı kitlesinin yüzünü güldürdü. BTC’nin düşüşü ve dominanstan dolayı günlerdir ezilen memecoin’ler, bu süreçte biraz da olsa nefes aldı. Peki son 24 saatteki performanslarıyla hangi memecoin‘ler öne çıktı?


1- Brett (BRETT)

Base ağının en popüler memecoin’i BRETT, kısa süredeki toparlayışıyla dikkat çekti. Base ağının Solana ve Ethereum’a göre geri kalmasına rağmen token bazında ön plana çıkan BRETT, son 24 saatte yüzde 40 artarak listenin ilk sırasına oturdu.


2- Pepe (PEPE)

Ethereum ağının lider memecoin’lerinden PEPE, son 24 saatte yüzde 22’lik bir fiyat performansı ortaya koydu. Bu hamlesiyle beraber listenin ikinci sırasına adını yazdıran PEPE, yatırımcılarına biraz da olsa güven verdi.


3- Dogfiwhat (WIF)

Köpekli memecoin’lerin Solana’daki popüler projesi WIF, son 24 saatte yüzde 20 artış kaydetti. Düşüş yönlü hareketlerde başı çeken WIF, yükselişlerde de aynı hamleyi sergiledi.


4- Bonk (BONK)

Solana ekosisteminin popüler memecoin’lerinen BONK, son 24 saatte yüzde 17 değer kazandı. Solana’nın hızlı toparlayışı ve köpekli coin’lerin gaza basmasından güç bulan BONK, listenin dördüncü sırasında yer aldı.


5- Shiba Inu (SHIB)

Bir süredir sessiz olan SHIB, piyasanın yükselişiyle akümüle sürecinden çıktı. İlk başta BTC ve ETH düşüşüyle sarsılan SHIB, daha sonrasında kritik bir direnci aşarak yüzde 17,50 yükseldi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bu 5 memecoin atağa kalktı: Bitcoin eşliğinde yükselişteler
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Birmalumat.com - Haber ve Teknoloji Dünyasının İncisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin