1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Bitcoin (BTC) gaza bastı: Donald Trump heyecanı başladı!

Bitcoin (BTC) gaza bastı: Donald Trump heyecanı başladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BTC, Donald Trump’ın Bitcoin Konferansı’ndaki konuşması öncesinde yukarı yönlü atak yaptı.

Bitcoin, eski ABD Başkanı Donald Trump’ın Tennessee’deki Bitcoin Konferansı’nda sahneye çıkacağından dolayı pozitif bir ivme yakaladı. 10x Research CEO’su Markus Thielen, 25 Temmuz tarihli bir notunda, “Kimse BTC’yi hafta sonuna kadar açığa satmak istemez” diye yazdı.

Thielen, Trump’ın stratejik bir (BTC) rezervi için planlarını duyuracağına dair yüksek beklentiler olduğunu açıkladı. Kasım ayında ABD başkanı seçilmesi durumunda 27 Temmuz’da Bitcoin Konferansı düzenlenecek. Thielen, yatırımcıların BTC’de short pozisyon almaktan kaçındıklarını, çünkü fiyatın yükselebileceğinden korktuklarını düşünüyor.

Thielen, Cointelegraph’a yaptığı açıklamada, “Trump stratejik bir rezerv duyurursa, BTC daha da yükselecek” dedi.

Bitcoin için rezerv varlık söylentileri umut verdi

Thielen, ABD Hazine Bakanlığı’nın 600 milyar dolar değerinde altın rezervi bulunduğunu, hükümetin ise 15 milyar dolar değerinde BTC’ye el koyduğunu belirtti. Ancak Thielen, Trump’ın iki varlık arasındaki dengeyi ayarlama niyetinde olabileceğini söyledi.

“Trump, bu oranı altın rezervlerinin yaklaşık yüzde 10’una, hatta daha da üstüne çıkarma niyetinde olduğunu gösterebilir” dedi. 10x Research CEO’su, bu olasılıkların yalnızca konuşulması bile BTC’ gidişatı içi pozitif olacaktır şeklinde ifadelerine ekleme yaptı.

Cointelegraph’ın haberine göre varlık yöneticisi Bryan Courchesne, Bitcoin’i rezerv varlık olarak benimsemenin zor ama imkansız olmadığını söyledi. Courchesne, Adalet Bakanlığı’nın el konulan Bitcoin’leri Hazine Bakanlığı’na aktarabileceğini, böylece Hazine’nin BTC’yi uzun vadede biriktirip elinde tutmasının önünü açabileceğini açıkladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bitcoin (BTC) gaza bastı: Donald Trump heyecanı başladı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Birmalumat.com - Haber ve Teknoloji Dünyasının İncisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin