1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. UXLINK TON’da sosyal grup oyun merkezini başlatacak

UXLINK TON’da sosyal grup oyun merkezini başlatacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

10 Temmuz 2024 – UXLINK, resmi X platformunda TON’dan bir hibe aldığını ve yalnızca TON blokzincirinde bir Sosyal Grup Oyun Merkezi başlatacağını gururla duyurur. Bu girişim, TON üzerinde benzersiz bir Sosyal Grup Oyun Merkezi sunarak, $UXLINK’i güçlendirerek ve daha fazla kullanıcının çeşitli proje tokenleri kazanmasını ve talep etmesini sağlayarak sosyal DEX’i geliştirecektir.

Kullanıcılar, ek UXUY zincir içi ödül puanlarının yanı sıra TON oyunlarından puan veya token kazanma fırsatına sahip olacak. TON oyun geliştiricileri, maliyetleri karşılamak için $UXLINK kullanacak ve sosyal etkileşimler yoluyla büyümeyi teşvik edecek. UXLINK şu anda seçkin TON ve Telegram oyun ekiplerini başvurmaya ve bu heyecan verici girişime katılmaya davet ediyor.

İletişim bilgileri

UXLINK Web: https://www.uxlink.io/

UXLINK Twitter : https://twitter.com/UXLINKofficial

UXLINK Telegram: https://t.me/uxlinkofficial

İletişim bilgileri

  • UXLINK
  • [email protected]

UXLINK Hakkında

UXLINK, kullanıcıların ve geliştiricilerin benzersiz sosyalleştirilmiş ve grup tabanlı şekillerde kripto varlıklarını keşfetmeleri, dağıtmaları ve ticaretini yapmaları için en büyük web3 sosyal platformlarından ve altyapısından biridir. Şu anda UXLINK, 90.000’den fazla gruba yayılan 5 milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya sahiptir. Platform, merkezi olmayan uygulamaların (DApps) günlük yaklaşık 800.000 aktif kullanıcısını ve zincir içi faaliyetlerde bulunan yaklaşık 180.000 günlük aktif kullanıcıyı görmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
UXLINK TON’da sosyal grup oyun merkezini başlatacak
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Birmalumat.com - Haber ve Teknoloji Dünyasının İncisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin