Kripto Para Fenomeni Coin Mühendisi, SIM Kartının Ele Geçirildiğini Açıkladı: 1 Milyon Dolarının Çalındığı Argüman Ediliyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para üniteleri, son yıllarda tüm dünyada olduğu üzere Türkiye’de de önemli popülarite kazanmıştı. Durum bu türlü olunca toplumsal medya platformlarında kripto para fenomenleri de ortaya çıkmıştı. Bu fenomenler, kripto hakkında bilgileri ve görüşlerini takipçileriyle paylaşıyordu.

Bunlardan biri de Coin Mühendisi’ydi. X’ten YouTube’a kadar birçok farklı platformda yüz binlerce takipçiye sahip ünlü toplumsal medya kişiliği, kripto para paylaşımları yapıyordu. Lakin bugün bir öbür mevzuyla gündeme geldi.

Coin Mühendisi, SIM kartının ele geçirildiğini ve yatırımlarının çalındığını açıkladı

*Gönderiye ulaşamıyorsanız buradaki bağlantıya tıklayın.

Coin Mühendisi, akşam saatlerinde X hesabından bir paylaşım yaptı. Toplumsal medya fenomeni, paylaşımında Türk Telekom SIM kartının çalındığını tabir etti. Tüm e-postalarının da ele geçirildiğini ve şifrelerinin değiştirildiğini söylerken kripto borsalardan paralarının da çalındığını açıkladı. Hususa ait ekran imgelerini de takipçileriyle paylaştı.

Coin Mühendisi, yaptığı açıklamada “Hayattaki tüm paramı kaybettim, lütfen yardım edin. Yetkili kimse çizgimi değiştirdiler her şeyim gitti.İfadelerini kullandı.

Paylaşımların akabinde birtakım borsalar da gönderinin altından cevap vererek toplumsal medya fenomenine takviye verdi. OKX ve Bitci üzere borsaların yetkilileri, hesapları inançlı bir halde kilitlediklerini söz etti.

1 milyon dolar dolandırıldığı argüman ediliyor

Coin Mühendisi, bu paylaşımların akabinde şimdi öbür bir açıklama yapmadı. Ne kadar bedelinde yatırımının çalındığı konusunda bir bilgi yok. Fakat fenomenin 1 milyon dolar dolandırıldığı savları sosyal medyada dolaşıyor. Bu ölçünün hakikat olup olmadığı konusunda kesin bir bilgi yok.

Kaynak; https://www.webtekno.com/kripto-fenomeni-coin-muhendisi-dolandirildi-h138656.html

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kripto Para Fenomeni Coin Mühendisi, SIM Kartının Ele Geçirildiğini Açıkladı: 1 Milyon Dolarının Çalındığı Argüman Ediliyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Birmalumat.com - Haber ve Teknoloji Dünyasının İncisi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin