AK Parti Genel Lider Yardımcısı Uzman Ünal, Twitter hesabından, Davutoğlu’nun, AK Parti’de vazife aldığı ve şu anki Gelecek Partisi Genel Başkanlığı periyodunda yaptığı konuşmaların yer aldığı üç başka görüntü paylaştı.
Davutoğlu’nun “Ne gelişme olursa olsun ben verdiğim kelama sadığım. Cumhurbaşkanımızla son nefesime kadar vefa alakasını sürdüreceğim. Hiç kimse benim ağzımdan, benim dilimden, benim zihnimden Cumhurbaşkanımız aleyhine tek bir kelam bile duymadı, duymayacak.” açıklamalarının bulunduğu görüntüyü paylaşan Ünal, “Hatalı üretimimiz olmadı mı? Evet oldu, aynaya bakarsan görürsün.” görüşünü lisana getirdi.
BECERİKLİ ÜNAL, DAVUTOĞLU’NU KENDİ AÇIKLAMALARIYLA VURDU
Becerikli Ünal, Davutoğlu’nun Başbakan olduğu devirde AK Parti’nin yaptığı çalışmaları anlattığı diğer bir görüntüyü da paylaşarak, “Geçmişte bu hususlarda yaptığın yüzlerce konuşmalarından birisinde ‘Büyük bir muvaffakiyet hikayesi’ diyorsun. Evet, AK Parti büyük bir muvaffakiyet kıssası. Sağlıktan, eğitime, ulaşıma her alanda ülkemizin üretim yeteneğini yine inşa ettik ve boşaltılan, kırılan bardağı tekrar doldurduk.” değerlendirmesinde bulundu.
“İÇİNE DÜŞTÜĞÜN ÇARESİZLİĞİN GÖSTERGESİ”
Ünal, son paylaşımında eklediği, Davutoğlu’nun 21 Şubat’ta Twitter hesabından paylaştığı görüntüye yönelik ise şunları kaydetti:
“Sayın Davutoğlu, ‘Ben idraki’ne hangi hastalık musallat oldu bilmiyorum. Muhalif medyanın bile yanlışlığını lisana getirdiği, kesilmiş, kırpılmış, montajlanmış imajlara eklediğin palavralar, içine düştüğün çaresizliği gösteriyor.”
Kastamonu’da ağaç kesen muhtarın düşme anı kamerada
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.